Decomad sisustaa kodit viihtyisäksi Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Onko muutto uuteen kotiin edessä? Oletko rakentamassa kokonaan uutta kotia? Kaipaako tuleva tai nykyinen kotisi kunnon sisustusremonttia? Riittäisikö kevyempi sisustaminen piristämään kotiasi?

Milloin sisustussuunnittelija kannattaa kutsua kotiin?

Decomad auttaa sisustamaan näköisesi kodin, jossa sinun on hyvä olla ja ladata akkuja arjen haasteita varten. Pohjaratkaisu ja kiintokalustevalinnat vaikuttavat kodin toiminnallisuuteen. Hyvin toimiva koti on kaunis ja helpottaa arkeasi. Kiinteiden rakenteiden huolellisilla materiaali- ja värivalinnoilla vaikutetaan kodin tunnelmaan. 

Kodin sisustuksen viimeistelevät tilaan ja tyyliin sopivat huonekalut, sisustusvalaisimet ja tekstiilit. Oikein suunniteltu ja säädeltävissä oleva valaistus helpottaa kodin askareissa, luo halutunlaista tunnelmaa sekä lisää hyvinvointia. Tarjoamme kokonaisvaltaista sisustuksen suunnittelua sekä sisustusremontin suunnittelua tai vaihtoehtoisesti jonkin kodin yksityiskohdan uudistamista.

Suunnittelu alkaa alkukartoituksesta

Kotisi sisustuksen suunnittelu käynnistyy alkukartoituksella, jossa selviää työn laajuus sekä suunnittelutyön sisältö. Annamme kirjallisen tarjouksen tehtävästä suunnittelutyöstä. Asiakas saa itselleen suunnittelukansion, jossa sisustussuunnitelma on esitetty kuvin ja tuotetiedoin. Materiaalit tarkistamme tarvittaessa näyttein.

Referenssit

Lukuisten yksityiskotien sisustussuunnittelu remontti- ja uudisrakennuskohteissa vuodesta 2003 lähtien. Vantaa, Helsinki, Tuusula, Jokela, Kerava, Järvenpää, Espoo, Kauniainen, Hollola, Heinola, Hyvinkää, Klaukkala, Pornainen.


"Nyt keittiöremppamme on virallisesti ohi ja tavarat löytäneet paikat. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja panokseesi sen mahdollistamiseksi. Sinun panoksessasi erityisesti lopputuloksen kannalta mainittavaa olivat materiaalit ja varsinkin värivalinnat sekä Artekin lamppujen esille tuominen."

Tiina ja Petu Ellmen

"Uskomatonta, että remontistamme on jo kulunut yli 1,5 vuotta. Ajattelimme, että ehkä vielä näin pitkän ajan jälkeenkin olisit kiinnostunut näkemään muutaman kuvan siitä, minkälaista kodissamme on suunnittelemasi remontin jälkeen. Olemme erityisen tyytyväisiä saunaan ja kylpyhuoneen uusiin kalusteisiin. Varsinkin kylpyhuoneen kalustuksen muutos on osoittautunut todella käytännölliseksi ratkaisuksi. Myös muiden tilojen väritys on kaunis ja lisännyt asunnon viihtyisyyttä."

Kalliot

Ota yhteyttä

Hyvä olo asuu hyvin suunnitellussa kodissa! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja sisustetaan yhdessä hyvän olon kotisi! Toimialueitamme ovat pääkaupunkiseutu sekä lähialueet: Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo.

Tilaa alkukartoitus!
Yhteydenottokuvake

Kysy lisää sisustussuunnittelun palveluistamme pääkaupunkiseudulla!

Yhteystietoihimme